TROCANDREU

trocandreu@gmail.com trocandreu - trocandreu - trocandreu -trocandreu-trocandreu -

Fem dues edicions a l'any, la de primavera i la d'hivern, totes dues coincidint amb les festes del poble.

SANT ANDREU ESTA DE CANVI - propera IX EDICIÓ DE PRIMAVERA 2014 a concretar data , horari de 10 a 14 h

*XXIV MERCAT D'INTERCANVI A LA VILA DE GRÀCIA (diumenge 22 de març)*

Salut,
el proper diumenge dia 22 de març arriba l'edició de primavera del nostre Mercat d'intercanvi. Serà com sempre a la plaça de la Virreina, d'11 a 17h.


En una societat on el diner és el màxim protagonista és necessari trobar-nos en un espai on l'única norma és que no es poden utilitzar els diners. A més, que millor que una crisi per a posar en pràctica alternatives reals al capitalisme.

Com ja és habitual, en aquesta edició tindrem algunes novetats. Des de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements s'oferiran un parell d'activitats:

- Autogestionar la teva Salut i Benestar (de 12h a 15h): A través d'un massatge educatiu pots aprendre èines per a relaxar la tensió del clatell i espatlles. Aprendre a confiar i a usar els recursos bàsics i naturals que tenim en el cos :atenció, respiració, control esforç muscular, relaxació...

- Info x Acció (tot el dia)
Intercanvi d'Informació per Acció: Amb l'objectiu de recordar un fet del passat per a reivindicar un tema o proposta d'actualitat, s'oferiran facsímils de publicacions del segle XIX i XX relacionades amb la història llibertària del barri de Gràcia a canvi de què els interessats i les interessades participin en accions al carrer de 15 minuts de durada en algun lloc del barri (infoporaccion@turismotactico.org).

Com és habitual, el col·lectiu “Olla mòbil” faran el dinar amb tot allò que tots i totes aportem per a l'olla comú.

Així que, ves-te guardant la data del 22 de març i porta les teves coses per intercanviar.

Fes difussió.
Per a mes informació. www.ateneurosadefoc.org
Xarxa intercanvi de Gràcia (Xaingra)
Ateneu Rosa de Foc (c/Verntallat 26)