TROCANDREU

trocandreu@gmail.com trocandreu - trocandreu - trocandreu -trocandreu-trocandreu -

Fem dues edicions a l'any, la de primavera i la d'hivern, totes dues coincidint amb les festes del poble.

SANT ANDREU ESTA DE CANVI - propera IX EDICIÓ DE PRIMAVERA 2014 a concretar data , horari de 10 a 14 h

Realitzat amb exit l'edicio de FESTES

Un fred cruel  i els cotxes massa propers per tenir aquella tranquilitat desitjada contrastaven amb la musiqueta i l'olor d'encens que en el nostre amic Enric aportava al mercat amb l'oferiment del Reiki a qui ho sol.licitava.
Un bon principi, un bon mercat, cares noves i moltes cosetes per intercanviar...
Amb col.laboracions que cada vegada aniran a mes, l'assemblea de Sant andreu, el Borro...
Sort perque una d eles organitzadore sha esta baixa.
Salut i bon Canvi
rosa

recta final de la organitzacio


El proper dissabte quan tu arribis ja tindràs la paradeta montada o com a molt agafaràs una taula per montar-la de les 15 que n'ha demanat  la organització de Trocandreu a l'Ajuntament.
Començaràs a treure les teves cosetes que durant temps t'han acompanyat i que ara ja no fan servei, els diràs adéu i seran la teva moneda de canvi.
En aquest moment es comença a produir la màgia de l'intercanvi; des de l'altra banda de la plaça, un fixa la vista en aquella làmpara roja que tanta patxoca feia a l'habitació petita, de seguida, abans de que ningú més s'hi fixi se t'aproparà per aparaular-la:
- Escolta, aquesta lampara? ...la meva taula esta dues mes enllà, que podries passar a veure si alguna cosa t'interessa?
En anar cap allà veuràs aquelles sabates velles que tanta historia acumulen però que no estan trencades! just el que necessitaves.
- Mira doncs sí, aquestes sabates velles son teves? es que son just del meu numero, et semblen be per la lampara?
- Ah doncs si emportat també el cinturó a joc, i gràcies.
- Perfecte, Gracies!

Aquestes petites històries plenes d'emoció aniran succeint al llarg del dematí, tens una setmana per empaquetar el millor que sàpigues totes les andròmines que et poden fer servei aquell dia. Per la resta d'informació mira el cartell, i bona festa.