TROCANDREU

trocandreu@gmail.com trocandreu - trocandreu - trocandreu -trocandreu-trocandreu -

Fem dues edicions a l'any, la de primavera i la d'hivern, totes dues coincidint amb les festes del poble.

SANT ANDREU ESTA DE CANVI - propera IX EDICIÓ DE PRIMAVERA 2014 a concretar data , horari de 10 a 14 h

*25e MERCAT D'INTERCANVI A LA VILA DE GRÀCIA (dissabte 20 de juny)*

Salut,
el proper dissabte dia 20 de juny arriba l'edició d’estiu del nostre Mercat d'intercanvi. Serà com sempre a la plaça de la Virreina, a partir de les 11h i durant tot el dia.

Pero aquest mercat no serà un mercat més, sino que volem que sigui ben especial. Aquesta serà la 25ena edició del mercat d’intercanvi de Gracia!! Ja son més de 6 anys fent mercats cada tres mesos, i això ho volem celebrar.

I no només això, sino que com a cada edició d’estiu, el mercat coincideix amb la festa d’estiu de l’Ateneu Rosa de Foc per a celebrar el seu aniversari; celebrem que ja en van 7!!

Però creiem que també podem celebrar altres coses: celebrem que al capitalisme se li està complicant l’existència; celebrem que els bancs estan començant a fer fallida; celebrem que no volem que aixo es pagui de les nostres butxaques; celebrem que els especuladors ja no poden vendre tants pisos; celebrem que amb creativitat podem viure sense capitalisme!!

En una societat on el diner és el màxim protagonista és necessari trobar-nos en un espai on l'única norma és que no es poden utilitzar els diners.

Per a celebrar tot això i més, al llarg del mercat hi haura tallers, taules d’informacio de diferents lluites, teatre, actuacions musicals, batucada,... tot això fins que es faci fosc. D’aqui unes setmanes us enviarem un programa mes detallat, pero guarde’t el dia!!

Com és habitual, el col•lectiu “Olla mòbil” faran el dinar amb tot allò que tots i totes aportem per a l'olla comú; no t’oblidis de portar alguna cosa.

En els darrers mercats hem vist que les taules que posem des de Xaingra ja s’omplen a primera hora, aixi que t’aconsellem que si pots et portis una taula o alguna cosa per exposar els teus tresors...

Així doncs, ves-te guardant la data del 20 de juny i vine a celebrar-ho !!